Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън изглежда притеснен за пълното възстановяване на Оуен Харгрийвс и не се нагърби да каже кога полузащитникът ще се завърне в игра.

Харгрийвс се контузи в двубоя срещу Уулвърхемптън, в който започна за първи път през последните две години, през които се възстановяваше от операции на двата крака.

Сега прогнозите са, че 29-годишният бивш английски национал отново ще отсъства дълго време от терена, но се знае точно колко, а Фъргюсън не изглежда сигурен, че той ще може да играе отново.

“Всички сме обезпокоени. Той не е играл от две години, така че трябва да сме супер оптимисти, за да си мислим, че всичко с неговото възстановяване ще бъде розово”, заяви шотландският наставник на червените дяволи.

“Това, което се опитваме да направим, е да помогнем на момчето. Това е нашето най-голямо предизвикателство. Искаме да помогнем на момчето да опита да се върне на нивото, на което все още може да играе футбол.”

“Тази контузия беше истински ритник в зъбите. Той се справяше толкова добре преди мача с Уулвс. Той беше абсолютно превъзходен”, ядосва се сър Алекс.