Въпреки че по-рано през деня Кристиано Роналдо намекна за трансфер в Реал Мадрид, мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън все още вярва, че звездата на португалския национален отбор е ключов елемент от тима на „червените дяволи”.

Шотландският спец, който е най-яростният противник на евентуалното преминаване на Кристиано на „Бернабеу”, сподели, че очаква последният да остане при английските шампиони, като го обяви за основен футболист в отбора за предстоящата кампаня.

„Както не веднъж съм отбелязвал, в момента разполагаме с най-добрия състав, откакто аз съм начело на Манчестър Юнайтед. Мога да ви кажа и още нещо – ще става и още по-добър”, заяви Фърги.

„Разполагаме с много играчи, времето е на наша страна. Някои от тях са толкова млади, че на моменти се чудя как успяват да покажат такива невероятни качества”, добави сър Алекс.

„Най-доброто от тях тепърва обаче ще дойде. Такива като Кристиано Роналдо, Уейн Рууни, Андерсон и Нани са все още в началото на кариерата си. Потенциалът ни е огромен”, завърши мениджърът на Манчестър Юнайтед.