Лекарският щаб на Манчестър Юнайтед е "брилянтен", увери мениджърът на тима сър Алекс Фъргюсън по повод последните нападки към клуба от страна на Оуен Харгрийвс.

За последните 3 години на "Олд Трафорд" Харгрийвс проведе всичко 11 минути игрово време в официални срещи и през лятото напусна Юнайтед като свободен агент, присъединявайки се към Манчестър Сити в последния ден от трансферния прозорец.

Днес той разказа пред пресата подробности за причините за неговото отсъствие от терена за толкова продължителни причини и обвини лекарите от "Олд Трафорд" за неправилни заключения и за двете му колена. Накрая той заключи, че се е чувствал като животно за опити в Юнайтед.

Сър Алекс обаче побърза да му отговори, заявявайки, че не знае каква точно е била контузията на англичанина, но има пълна вяра на лекарския си щаб.

"Опитваме се да анализираме всичко, което той каза и ще направим изявление по-късно. Аз обаче смятам, че точно лекарският щаб е причината да сме толкова успешни през последните години. Лекарят ни и петте му физиотерапевти са фантастични - това е моето мнение и това е по-важно от това на всеки друг", сподели Фърги, цитиран от "Индипендънт".

В сряда Харгрийвс дебютира за "гражданите" и игра отлично 57 минути, като при това откри резултата в мача с Бирмингам за Купата на Лигата с удар от 25 метра.