Мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън изрази мнение, че неговият отбор е напълно подготвен за своя старт във Висшата лига, който е в неделя от 18 часа като гост на Уест Бромич. Шотландецът не скри и задоволството си от младите играчи в клуба.

„Много съм доволен от начина, по който премина предсезонната подготовка. Голямото предимство от това да вкараш някои млади играчи е това, че те носят техния ентусиазъм и глад в тренировките. Тренировъчните занимания бяха фантастични и аз винаги казвам, че каквото видиш в тренировките се появява и в начина, по който играеш в мачовете”, обясни 69-годишният специалист.

„Успяхме да видим това ясно на Уембли миналата седмица. Знам, че беше само „Къмюнити Шийлд”, но Манчестър Сити не бяха подготвени като нас, нямаха същата интензивност”.

„Не казвам, че можем да задържим това през целия сезон, но когато започваш тежък цикъл от мачове, както ние, трябва да си сигурен, че си се подготвил възможно най-добре. Физическото състояние на играчите в момента е отлично”, допълни Фъргюсън.