Наставникът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън поздрави своите момчета, след победата над Евертън с 1:0.

Червените дяволи” не се намират в най-добрата си форма, но за сметка на това, показаха характер при вчерашното гостуване, браниха се отлично, а Видич представи страхотна игра.

„Резултатът е най-важното от този мач. Много отбори ще загубят точки тук, ние обаче спечелихме. Борбата бе наистина голяма. В един момент си мислех, че нещата отиват към равен, но Неманя успя да промени ситуацията”, каза сър Алекс.

„Не мога да кажа, че показахме най-доброто си лице, но все пак се справихме с предизвикателството. Целият тим работи много здраво, а и все пак, понякога е малко по-трудно да се концентрираш и възстановиш напълно, след като си играл мачове с националния отбор”, продължи Фърги.

„Те имаха своя шанс при 1:0, когато Едвин направи страхотно спасяване, а Рио Фърдинанд успя да блокира топката при последвалата добавка – това е сигурна защита, такава, каквато е нужна, ако искаш да се бориш за титлата. Ако успеем да се браним така и през целия сезон и когато се върнат всичките ни играчи, ще започнем да играем футбол, какъвто е нужен, за да заемем първото място в класирането”, сподели още шотландският специалист.