Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Алекс Фъргюсън, е поканил филмовия актьор Даниъл Крейг да присъства на "Олд Трафорд" на някой от мачовете на "червените дяволи". Крейг, който играе ролята на Джеймс Бонд в последните три филма за популярния агент, е запалянко на Ливърпул.

"Срещнах случайно майката на Даниъл Крейг в самолета за Ню Йорк преди два месеца. Веднага й казах, че Даниъл има запазено място на "Олд Трафорд" за мачовете ни. Тя обясни, че синът й е запален фен на Ливърпул и едва ли ще хареса идеята да присъства на двубой с участието на Манчестър Юнайтед", разказа Алекс Фъргюсън пред месечното клубно списание на Юнайтед.

"Гледах "Координати Скайфол" и съм впечатлен. Агент 007 е един от любимите ми филмови герои. Най-хубавият филм за Бонд е "Голдфингър", а любимият ми актьор, играл Бонд, е Шон Конъри. Все пак е шотландец", каза още Сър Алекс.

"Координати Скайфол" е последният за момента филм за Джеймс Бонд. Голяма част от действието в него се развива в Шотландия. "Координати Скайфол" излезе в кината в Европа и Северна Америка в края на октомври.