Робин Ван Перси ще става баща за втори път, разкри съпругата на нападателя на Арсенал Бучра Елбали. 25-годишната холандка от марокански произход даде една от много редките си интервюта, за да съобщи радостното събитие, което очаква семейството, но също така и за да хвърли светлина върху най-тежкия момент от брака им.

През 2005 година Робин Ван Перси бе обвинен в изнасилване от стриптийзьорка и остана две седмици зад решетките в затвор в Холандия. Той призна, че е правил секс със Сандра Бома Крийгсман, но бе категоричен, че е било по взаимно желание. Това впоследствие се оказа самата истина и националът бе освободен, а всички обвинения срещу него – свалени.

„Робин направи голяма грешка. Тогава щеше да е най-лесно да го напусна. Бях много сърдита,” споделя Бучра четири години по-късно. „Можех да продължа живота си и да срещна друг мъж. Но не исках да го правя, знаех, че между нас има специална връзка. Не мисля, че на света има друг като него. Всяко човешко същество има право на грешки.”

„Звучи странно да кажа такова нещо, но след това, което се случи, връзката ни стана още по-силна. Тя извади наяве най-доброто и от двама ни,” обясни половинката на Ван Перси. „Това бе точката на пречупване – да спрем дотам или да продължим?! И двамата решихме, че е най-добре да останем заедно.”

Бучра добави, че майка й я е предупредила, че може да има неприятности с Робин, още когато за първи път излезли заедно, едва 19-годишни. „Той бе първото ми сериозно гадже, а аз – неговото. Майка ми още от началото казваше – „Мила, не излизай с футболисти, те никога не са сериозни,” но сега много го харесва,” разказа госпожа Ван Перси.

„Той е толкова честен и добър. Всяка сутрин се събуждаме заедно, той прави закуска за цялото семейство, дори под сутрешния душ сме заедно,” признава свенливо Бучра, а Ван Перси добавя: „Щастливи сме, а жена ми е прекрасна.”