Съпругата на Роби Кийн Клодин за пореден път показа какво бижу си има нападателят у дома. По-малко от година, след като стана майка за първи път, блондинката демонстрира невероятни форми в рекламна кампания на бельо. Клодин е новото лице на серията Adore Moi на фирмата Ultimo, и според запознати, ще получи шестцифрена сума за това. Другото лице на кампанията е английската роза Кели Бруук.

Клодин Кийн отрича да е правила специални усилия, за да свали килограмите от бременността, и твърди, че просто има късмет да е в естествено добра форма.

Въпреки страхотната си външност, и русата коса, Клодин не е типична футболна съпруга. Тя има университетска диплома по икономика и финанси, но реши да остави кариерата си на заден план, за да създаде семейство.

В момента Роби Кийн играе под наем от Тотнъм в Селтик. Клодин обаче признава, че не би имала нищо против, ако съпругът й някои ден заиграе в Лос Анжелис Галакси.

Двамата за женени от юни 2008 година, след дългогодишна връзка, още от училищните им дни. Клодин роди сина им Робърт на 10 май 2009 година.