Левият бек на Фулъм Йор Арне Рийзе се надява неговият тим да се възползва от натрупаната умора в Тотнъм, когато двата отбора се срещнат в неделя в едното от двете лондонски дербита на 30-ия кръг във Висшата лига.

Бербатов и компания пътуват до „Уайт Харт Лейн“ в неделя за първи мач от равенството 2:2 със Съндърланд на втори март. Домакините пък тази вечер продължават с тежката си програма от мачове през 3 дни, като гостуват на Инетр в мач реванш от Лига Европа.

„Очаква ни един от най-тежките мачове през сезона заради начина, по който Тотнъм играе, и формата, в която се намира“, смята норвежкият бранител. „Те имат натоварена програма заради мачовете от Лига Европа, така че нека се надяваме, че ще бъдат уморени срещу нас.“

„Това обаче не променя факта, че разполагат с един от най-добрите играчи в лигата – Гарет Бейл. Той не спира да бележи и е фантастичен човек. По другото крило пък играе Аарън Ленън, а имат силни играчи и в другите зони на терена.“

„Ще е добре да се видим с (бившите съотборници) Муса Дембеле и Клинт Демпси, но ни чака тежък мач. От тези, в които ще се бориш дори за едната точка“, завърши Рийзе.