„Тя има в колекцията си повече английски национали от Челси…” Така започва материалът за любимката на футболистите на Острова – бившата Мис Великобритания Даниел Лойд. Миналото на русокосата госпожица обаче започва да и носи и негативи. В момента мис Лойд се среща със съотборника на Димитър Бербатов в Тотнъм Джърмейн Дефоу.

При последната си визита в дома на нападателя в Хертфоршир, красавицата имала нещастието да налети на бившата годеница на Дефоу – Шарлът Миърс. Джърмейн и Миърс бяха планирали сватба, преди тъмнокожият национал да падне в ръцете на Даниел Лойд. Тъй като това не бе единственото прегрешение на играча, тържественото събитие се отмени и двамата се разделиха.

„Сън” разказва за срещата на Даниел и Шарлът в къщата на Дефоу: „Даниел тъкмо излизаше колата си, когато Шарлът пристигна. Шарлът удари покрива на автомобила й и се разкрещя, че е провалила живота й. Тя псуваше и викаше. Даниел бе твърде изплашена, за да излезе, тя просто се заключи вътре и започна да звъни за помощ. В последствие трябваше да си тръгне, защото Шарлът не искаше да отстъпи.”

Таблоидът веднага определи събитието като първият дамски бой между т.нар. WAG`s (Wife and Girlfriends – Съпруги и приятелки на футболисти).

„Сън” припомня, че в черното тефтерче на Даниел Лойд са още Теди Шерингам и Маркъс Бент.