Защитникът на Тотнъм Гарет Бейл няма да играе до края на сезона, след като се разбра, че няма да успее да се възстанови от травмата си. Спортният директор на „шпорите” Деймиън Комоли съобщи новината днес следобед, разочарован, че клубът няма да може да използва 10-милионната си покупка до лятото.

18-годишният уелски национал получи контузията по време на поражението на Тотнъм с 2:3 от Бирмингам през декември.

Положението в лондонския клуб не е розово, въпреки добрите резултати, които постигна напоследък. Защитникът Майкъл Доусън призна, че се чувства зле, след като си вкара автогол срещу Манчестър Юнайтед и така лиши тима от победата в събота.

„Не мога да намеря думите, с които да се извиня. Чувстваме се, все едно са ни били с 5:0. Мислех, че контролирахме играта и от първата минута се справяхме страхотно. Просто съм съкрушен.”

„Всички седяхме в съблекалнята и се чувствахме както след загуба, въпреки че играхме добре и направихме равен срещу Манчестър Юнайтед. Ако бяхме под напрежение и тогава бяхме изпуснали победата, щеше да е различно. Но не беше така и затова сякаш паднахме. Бяхме покрусени,” призна Доусън.