Мениджърът на Манчестър Сити Свен Йоран Ериксон проявява интерес към езотерични науки, разкри Daily Mail. Според изданието треньорът на Мартин Петров и Валери Божинов е използвал услугите на гадателка.

Истината излезе наяве, след като жената бе обвинена от италианските власти в укриване на данъци. След обиска на дома й и проведеното разследване се оказало, че Клара Романо с псевдоним Мага Клара, притежава фотокопие на чек изплатен от Ериксон. След разпита станало ясно, че шведът започнал да посещава гадателката докато е бил треньор на Лацио, а след това дори и след заминаването за Англия, е продължил да общува с нея, като за всеки сеанс е плащал по 3500 евро.

„Да, господин Ериксон действително е бил клиент на тази жена, но това е всичко, което можем да кажем”, разказа пред Daily Mail дама, която се е представила като представител на Мага Клара.

От ръководствата на Манчестър Сити и Футболната федерация на Англия са отказали да коментират случая. Любопитното е, че Ериксон не е бил единственият й клиент от футболните среди. От услугите на гадателката се е възползвал и президентът на Интер Масимо Морати. Той, както и шведският специалист, периодично са се допитвали до врачката, която гадаела бъдещето.

„Повечето от известните хора, с които е общувала жената не искат да се говори за това”, разкри източник близък до следствието. „Никой от клиентите й обаче не я е обвинил в измама до този момент”, заяви от своя страна адвокатът на Клара Романо.