Контузената звезда на Ливърпул Даниел Стъридж не се е отчаял след поредната травма, която проваля сезона му досега. Нападателят тъкмо трябваше да се върне на терена миналия уикенд, но получи нова травма в бедрото. 

Така английският национал няма да се появи на терена повече през тази година, а от началото на кампанията е изиграл едва три двубоя. Проблемите с контузии следват един след друг от септември насам и от тогава той не се е появявал в двубой. Но това не го отчайва.

"След всичко това, което ме сполетя, аз само израствам като спортист и като човек. Всеки минава през неща в живота си, които или ще го съсипят, или ще го оформят като личност. За мен това е просто поредното препятствие, което трябва да прескоча."

"Съвсем скоро ще се завърна по-силен и по-готов от когато и да било и чакам с нетърпение този момент. Благодаря на всички, че ме подкрепяте и сте до мен в този момент", написа Стъридж в профила си в Инстаграм. 

На 25-годишния нападател се възлагат големи надежди да бъде головата машина, от която мърсисайдци имат огромна нужда след продажбата на Луис Суарес през лятото. Марио Балотели засега се проваля в тази роля.