Нападателят на Ливърпул Даниел Стъридж заяви, че не обвинява селекционера на Англия за контузиите, които попречиха на футболиста да играе близо месеца. 25-годишният голмайстор получи травма по време на тренировка за „трите лъва“ през септември, само два дни след като игра за Англия в контролата срещу Норвегия. Оттогава сезонът на Стъридж се превърна в истински кошмар.

Въпреки това обаче, нападателят бе категоричен, че не се сърди на своя селекционер Рой Ходжсън и все още има желание да играе за националния тим на своята страна.

„Като изключим какво се случи в миналото, аз обожавам да играя за Англия. Това се случи, но вече е в миналото. Не искам да се спирам на това“, коментира Стъридж.

„Хората получават контузии и това е неприятно. На мен се случи точно в онзи ден. Това е животът, хората се контузват. Връзката ми със селекционера е на топ ниво. Няма никакви проблеми с това. Разговаряме със съобщения. По време на контузията ми бяхме в контакт. Никога не бих обвинил Рой Ходжсън за това, което се случи. Никога. Нито пък някой от неговия щаб. Това бе просто един нещастен инцидент“, каза още нападателят на Ливърпул.