Звездата на Ливърпул Даниел Стъридж заяви, че се наслаждава на партньорството си с нападателя Марио Балотели, но мениджърът Брендън Роджърс ще реши дали двамата ще играят заедно в следващите мачове на „червените“.

Стъридж и Балотели си партнираха в двубоя за Купата на Англия с Кристъл Палас и бяха в основата на обрата на мърсисайдци от 0:1 до 2:1. В другия мач, в който двамата бяха заедно на терена, Ливърпул разби Тотнъм през август в един от най-силните двубои на „червените“ от началото на сезона.

„Лесно се играе не само с Марио, но и с всеки един друг мой съотборник, но с него се наслаждавам. Той е страхотно момче и се разбирам с него. Чувствам, че можем да имаме успешно партньорство, но все пак мениджърът решава“, коментира Стъридж.

„Всеки трябва да се адаптира към играта на всеки един друг, защото всеки има индивидуален стил на игра, така че дали ще бъде Марио или някой от другите ми съотборници, аз ще дам най-доброто от себе си, за да помогна на отбора си“, каза още нападателят на Ливърпул, който бе извън терените за дълго време поради контузии.