Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп отново направи бум в социалните мрежи, след като се появи на традиционния си брифинг преди мач с фланелка на легендарните Бийтълс.

Клоп почете ливърпулската банда със семпла черна фланелка с надпис, но това бе напълно достатъчно да издигне с още стъпка култовия образ на немския специалист.

Клоп коментира предимно предстоящия мач със Саутхемптън от Висшата лига, тъй като тепърва очакваше жребия в Лига Европа, събрал го с бившия му отбор Борусия Дортмунд.

"Ако искаме да спечелим Лига Европа, трябва да победим най-добрите отбори, така че няма значение на какъв етап срещаме кого," отбеляза Клоп.

Саутхемптън - Ливърпул е в неделя, от 15.30, на живо в Gong Play и по Diema Sport.

"Надявам се да имам на разположение добър състав, защото снощният мач бе доста напрегнат," призна Клоп, след като Ливърпул отстрани Ман Юнайтед в четвъртък в Лига Европа.

"Проблемът със самочувствието е, че то е като цветенце, и ако го стъпчеш, изчезва за миг," впусна се в размисли Клоп. "Но не става дума само за самочувствие, по-важно е да си вярваме все повече."

"Готови сме за един добър мач. Саутхемптън е добър отбор, и ако искаме да победим, трябва ние да сме наистина добри," допълни Клоп.

Той обясни, че Алберто Морено все още има шанс за състава в неделя, но има да премине още изследвания.