Съпругите и приятелките на английските футболисти, т.нар. WAGs, наистина си живеят живота. До това заключение стигнаха таблоидите на Острова, след като само за три дни изловиха половинките на двама от най-известните играчи да отдъхват в знойни курорти по света. Докато любимата на Уейн Рууни Колийн МакЛафлин почиваше с дружки в Барбадос (на последната снимка), Алекс Къран – жена на Стивън Джерард бе забелязана в Дубай.

Компания на блондинката правеха бременната съпруга на Джибрил Сисе Джуд, както и бившата половинка на Тиери Анри Клер.

Докато Алекс правеше тен в ОАЕ, нейният любим Стивън Джерард изведе като капитан Англия до победа с 2:1 над Швейцария в контрола, играна в дъждовен Лондон.

Госпожа Джерард, която също така запази моминското си име Къран, е отседнала във вила за 2000 паунда да нощ, „оборудвана” с личен иконом.

Очевидно, коментират в Англия, Стиви Джи се опитва да разсее своята благоверна по всякакъв начин, след като семейното имение стана жертва на грабеж, докато Алекс бе в къщата в края на миналата година. Халфът на Ливърпул вече подари на любимата си Мерцедес за 100 000 паунда и специална чанта от питон с инжектиран ботокс за 1500 паунда.