Две от важните фигури за Манчестър Юнайтед, които в момента са в лазарета, съвсем скоро ще бъдат на разположение за мениджъра Луис ван Гаал. Според медиите в Англия, той ще може да разчита на Уейн Рууни и Люк Шоу. 

Капитанът на "червените дяволи" е чакан обратно в първия състав най-късно след десет дни. Той се контузи преди месец и половина и неколкократно завръщането му се отлагаше, но в началото на април ще е на линия. 

Но големият стимул за състава се очаква да бъде завръщането на Шоу. Той получи ужасяваща травма по време на мача с ПСВ Айндховен в Шампионската лига, когато кракът му беше счупен. 

Той беше отписван до края на сезона, но упоритостта му даде резултат и се очаква още следващата седмица да започне тренировки. Постепенно натоварванията ще му бъдат увеличавани и още преди края на април може да се появи пак на терена. 

Тези новини са изключително важни за Юнайтед, който преследва място в Топ 4 в оставащите си мачове и завръщането на Рууни и Шоу може да се окаже изключително важен ход в постигането на тази цел.