Нигерийският нападател на Уест Бромич Албиън Питър Одемвинге бе наречен "лунатик" от собствения си мениджър Стив Кларк.

Голмайсторът отиде на своя глава на стадион "Лофтус Роуд" в опит да си спечели трансфер в Куинс Парк Рейнджърс. Нигерийският национал се появи в Западен Лондон в последните часове на трансферния прозорец, въпреки че нямаше договорка между двата тима и официални лица от К.П.Р в крайна сметка не му позволиха да влезе на стадиона, пише БГНЕС.

Нападателят след това атакува феновете и ръководството на У.Б.А в "Туитър", но сега ще остане на "Дъ Хоуторнс" поне до края на сезона, а явно изглежда този престой няма да е много приятен за него.

"Това е откачена работа. Той нямаше позволение да ходи там. Точно поради тази причина К.П.Р го изгониха. Мисля, че той вече прекали", каза Кларк. "Трябва да изчакаш позволението на своя клуб, преди да разговаряш с други отбори. Това го знаят и децата. Да, имаше момент, в който смятах, че ще има такава сделка. Но както много трансфери в последния ден на трансферния прозорец и този пропадна. Със сигурност обаче ще има дисциплинарна процедура срещу него", сподели още босът на "дроздовете".