Мениджърът на Уест Бромич Стив Кларк е готов да вгорчи живота на наставника на Челси Жозе Моуриньо. Двата отбора ще се срещнат в мач от Премиърлийг този следобед. Челси посреща Уест Бромич от 17.00 часа наше време.

Бившият защитник на Челси се завръща на „Стамфорд бридж“ за първи път през последните 5 години, за да се срещне със своя стар приятел Жозе Моуриньо. Двамата работиха заедно по време на първия престой на Специалния в Челси.

„Моето момче има сезонен билет за мачовете на Челси, така че той ще гледа. Но Жозе ми изпрати съобщение, да ме пита, дали не се нуждая от билети за мача, което е хубаво“, сподели Кларк.

„Когато работиш с някого, ти изграждаш връзка с него и ставате приятели за цял живот. Приятелството ни е добро, независимо, че не се чуваме всяка седмица. Не съм го виждал повече от 5 години, така ще бъде хубави да се видим лице в лице. Моята работа обаче е да съм мениджър на Уест Бромич Албиън и аз трябва да бъда егоист. Искам положителен резултат срещу Челси“, сподели още мениджърът.