Тази вечер, от 20:00 часа българско време, отборът на Нюкасъл гостува на Брайтън в мач от 37-ия кръг на висшата лига. „Свраките“ са в неприятна серия от 3 поредни загуби и ще опитат да сложат край на лошите резултати напоследък. Мениджърът на Нюкасъл Стив Брус обаче изрази сериозни притеснения за бъдещето, заради огромната финансова криза. Според бившия футболист на Манчестър Юнайтед, "джордитата" ще разполагат с малък бюджет и новите попълнения трябва да се подбират много внимателно.

„След като вече си осигурихме оцеляването във Висшата лига, спокойно можем да говорим за бъдещето. Аз няма да крия, притеснен съм. Целият свят преживява огромна финансова криза и съвсем нормално това ще се отрази и на нашите планове. Вече говорим за новия сезон и аз ще настоявам за 4 нови попълнения. Смятам, че няма да ни е лесно на трансферния пазар обаче, защото разполагаме с малък бюджет, въпреки всичко, ние трябва да изградим добър отбор, който да може да се противопостави на всички. Водим разговори с ръководството и мисля, че ще успеем да привлечем футболисти на ниво, но е важно внимателно да преценяваме всеки ход. Ситуацията в световен мащаб е тежка и трябва да се подхожда разумно. Ще опитаме да вземем възможно най-доброто за Нюкасъл“, завърши Брус.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.