Капитанът на Астън Вила Стилиян Петров призова своите съотборници да бъдат по-прецизни след загубата с 1:2 от Стоук. Петров призова своите съотборници да направят силен мач следващата седмица срещу Болтън, където играе Мартин Петров, и бързо да забравят за поражението от Стоук.

По всичко личеше, че бирмингамци ще запишат успех, след като Стюарт Даунинг откри резултата в понеделник вечер. В последните десет минути на срещата обаче Вила изпусна мача и загуби.

„Не мисля, че заслужавахме това. Но в крайна сметка, от играчите зависи да запазят преднината си до края на мача. Защитавахме се добре, бяхме добре организирани. Показахме добър футбол, вкарахме и прекрасен гол, с който поведохме”, коментира Стилиян пред клубната телевизия на Вила.

„Ние се чувствахме комфортно на терена, а те играеха само с дълги топки. Беше доста разочароващо, че паднахме в последните 10 минути и в крайна сметка не взехме трите точки”, продължи Стенли.

„Първият гол на Стоук беше прекрасен, с глава. Но мога да се оплача от второто им попадение, тъй като няколко неща бяха срещу нас. Но не можем да си търсим оправдания. Всичко в крайна сметка зависи от нас”, добави Петров.

„Играхме добре, но трябва да сме по-спокойни и прецизни. Вкарахме важния гол, след това трябваше да задържим преднината си. Ако не успееш, те наказват, така е във Висшата лига. В момента в съблекалнята настроението е минорно, тъй като работихме много здраво. А нищо не взехме от двубоя. Много сме разочаровани”, каза българският национал.

Вила ще приеме Болтън в събота, а Стилиян призова своите съотборници да преобърнат съдбата си. „Бързо трябва да забравим тази среща. Следващият двубой е другата седмица, трябва да сме готови за него.”