Да бъде наложена глоба на Манчестър Юнайтед поиска собственикът на Уулвърхемптън Уондърърс Стив Морган, ако "червените дяволи" излязат с отслабен състав в последния си мач за сезона срещу Блекпул в неделя.

Манчестър Юнайтед, който стана шампион на Англия за рекорден 19-ти път, играе през следващата седмица финал в Шампионската лига срещу Барселона. По тази причина се очаква сър Алекс Фъргюсън да не пусне всичките си титуляри в неделя срещу "мандарините", които са основен съперник на Уулвс за оставане във Висшата лига.

Уулвс, които през миналия сезон бяха глобени с 25 000 паунда за това, че направиха 10 промени за мача си с Юнайтед, смятат, че шампионите трябва да понесат същото наказание, ако пуснат в игра по-слаб състав.

"Ще бъде доста двулично, ако те не бъдат глобени в такъв случай", сподели Морган, чийто тим трябва да срази Блекбърн, за да остане в елита.

"Ние просто трябва да направим това, което трябва. Не знам какво ще направят те. Манчестър Юнайтед са професионален тим и няма да искат да загубят в последния ден от сезона, когато ще получат шампионския си трофей. Няма да искат да влязат във финала на Шампионската лига след поражение".