Фамилията Глейзър за пореден път се изказа в подкрепа на наставника на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън, като успокои и феновете на шампионите, че и те имат голямо желание за успехи на тима.

През 2005 година, когато американската фамилия купи „червените дяволи”, голяма част от феновете не останаха никак доволни. Негодуванието от страна на запалянковците се засили още повече, след като се появиха информации, че Глейзър са изпаднали в множество големи дългове, за да успеят да финансират сделката.

Картината обаче се промени след успехите на Юнайтед в последните години, както след парите вложени в нови състезатели за отбора – последните трансфери през миналото лято – Харгрийвс, Нани, Андерсон и Тевес.

Сър Алекс Фъргюсън ще получи всички средства, които са му необходими. Когато си част от клуба на Манчестър Юнайтед историята му, наследството му, да не говорим за ходенето по тревата на „Олд Трафорд”, внасят в теб едно невероятно чувство на обвързаност. Разбира се, заедно с това идва и отговорността, така че всичко трябва да бъде взимано абсолютно на сериозно”, каза Джо Глейзър.