Новото попълнение на Уест Хем Робърт Снодграс не се възприема като замстник на Димитри Пайе, който напусна тима в посока Олимпик Марсилия след редица драми около бъдещето му.

"Аз съм абсолютно различен играч от Димитри Пайе. Към края на престоя си тук, той играеше индивидуално и съотборниците ни не бяха особено доволни от това. Всички от отбора идваха всеки ден и тренираха много усилено и искаха някой, който прави същото. Аз съм точно такъв. В момента, в който пристигнах, знаех че трябва да дам всичко от себе си. Винаги съм бил такъв и затова имам добри отношения с феновете на всички отбори, в които съм бил.", споделя Снодграс.

"Те работят всеки ден от 9 до 5 часа, за да изкарат пари и да дойдат да ни подкрепят. Най-малкото, което можем да им дадем е да работим здраво и да бъдем отдадени. Отборът е повече от един играч."

"Досега не се бях насладил на играта във Висшата лига изцяло, защото с Норич и Хъл Сити се борехме да не изпаднем. Винаги съм искал да играя в отбор, който се намира в първата половина на таблицата, затова избрах Уест Хем. Това е отбор, който може да извиси играта ми на следващо ниво и да се бори за Европа.", казва още футболистът.

"Наистина се надявам Хъл да остане в елита, защото там има много честни и трудолюбиви хора, които го заслужават. Върепки че докато бях там ми беше трудно да видя прогрес. Те се държаха чудесно с мен докато бях контузен.", добави той.