След като нашумя с ролята си на уличен баскетболист в „Белите не могат да скачат”, Уди Харелсън показа, че поливалентна спортна натура и вкара победен гол не къде да е, а на стадион Олд Трафорд.



Холивудската звезда донесе успеха на отбора на Останалия свят при дузпите след 2:2 в редовното време срещу тима на Англия в благотворителен шоу двубой, игран в неделната вечер на стадиона на Манчестър Юнайтед.



Мачът, в който взеха участие бивши и настоящи футболисти, и някой от най-големите имена в света на шоубизнеса, събра приходи от над 2 милиона паунда, които се даряват на УНИЦЕФ и ще отидат за децата в най-бедните страни на планетата.



В тима на Останалия свят участие взеха легенди като Зинедин Зидан, Хенрих Ларсон, Сами Хуупия, Райън Гигс, Луиш Фиго и Йенс Леман, а треньор бе Кени Далглиш, подпомаган от Иън Ръш.

За водения от мениджъра на Тотнъм Хари Реднап тим на Англия пък излязоха бившите национали Алън Шиърър, Теди Шерингам, Ники Бът и Джейми Реднап - син на наставника.



Точни за домакините бяха Реднап и Шиърър, а за Света се разписаха боксовото величие Джо Калзаги и Хуупия за крайното 2:2, преди да настъпи продължително изпълнение на над 20 дузпи и да дойде звездният миг на Уди Харелсън, който донесе успеха на своя тим с последното изпълнение от бялата точка.



Част от останалите шоузвезди, които се включиха в благотворителния мач на Олд Трафорд бяха Роби Уилямс, Гари Барлоу, известният повече като Остин Пауърс Майк Майърс, Пади МакГинес, Майкъл Шийн и други.