Джон Тери присъства за първи път в официален ангажимент към националния отбор на Англия, откакто му бе отнета капитанската лента.

Бранителят бе наказан заради расисткия сканда с Антон Фърдинанд. Бившият капитан на „трите лъва“ ще се изправи пред съда през юли заради обвиненията, че е обидил защитника на Куинс Парк Рейнджърс на расистка основа.

Тери обаче все пак се присъедини към своите съотборници в неделя вечер за благотворително събитие в Лондон. Разбира се, получи се и неловък момент, когато единственият футболист, който почти не се вижда на общата снимка на английските национални, е именно Тери. За пълен куриоз, той е засенчен от съотборника си в Челси Ашли Коул.

Все пак, това не можа да попречи на Тери, както и на останалите футболисти, да помогнат в събирането на 250 000 лири за благотворителни цели.

На общата снимка, всички, включително Коул, Адам Джонсън, Гарет Бари, Гари Кейхил, Лейтън Бейнс, Фрейзър Кембъл, Даниел Стъридж, Майка Ричардс, Роб Грийн, Джо Харт, Скот Паркър и Джеймс Милнър могат да се видят отчетливо. Без лицето на Тери.

СНИМКИ можете да видите - ТУК!