Тя е майка на трима сина, така че е напълно наясно какво я очаква следващия месец. Въпреки, че има богат опит, с който малко жени на нейната възраст могат да се похвалят, Виктория Бекъм все пак се подготвя трескаво за раждането на първата й дъщеря, пишат медиите на Острова.

Изумителни нови снимки на прочутото британско семейство, на които Дейвид и Пош избират име на нероденото си момиче, се превърнаха в Интернет сензация.

Сред имената, над които звездите умуват, са Бендитлайк, Гучи, Санта Моника, Вики, Алфа и Барака. Материалите освен това показват как дизайнерката чете книгата "1000 момичешки имена", докато Дейвид - "Любимите бебешки имена на Америка". След появяването си в Мрежата, снимките пожънаха огромен успех и бяха разпространени из стотици сайтове за едва няколко минути. Малцина обаче успяха да забележат, че материалите всъщност не са на звездната двойка, а на техни двойници. "Беше трудно да заснема правилния момент, в който те изглеждат по начина, по който си ги представям", сподели пред репортери фотографката Алисън Джаксън, която е инициатор на фотосесията.

Очаква се първото момиченце на Дейвид и Виктория да се роди около 4 юли. Досега двамата отглеждаха тримата си сина Ромео, Бруклин и Крус.