Помощник-мениджърът в Манчестър Юнайтед Райън Гигс беше неприятно изненадан тази сутрин у дома си, след като през нощта банда вандали „украсиха“ стените на имението му в града с обидни графити.

Легендата на „червените дяволи“ се обърна към полицията, след като през нощта осквернителите са надраскали думата „прелюбодеец“ пет пъти по оградата на къщата. Вандалите не са се спрели само дотам, а са продължили и върху съседните къщи на Уорсли Роуд.

Всъщност „прелюбодеец“ е едно от най-меките обръщения към Гигс, който преди време беше хванат да изневерява на жена си със съпругата на своя брат. По стените около дума му фигурираха още изрази като „уелска м**джа“, „п**ка“, а също и въпрос „тя струваше ли си?“.

Според английските медии графитите не са само заради тази случка, но същи и заради слуховете, че в момента Гигс си позволява забежки с Кейт Гревил, която работи в PR-отдела на Манчестър Юнайтед.

42-годишният уелсец се привързал изключително към г-ца Гревил през миналата година, когато тя му помогна да промотира своя хотел, чиято стойност възлиза на 24 милиона паунда. По думите на анонимни източници, Кейт е зарязала своя съпруг, с когото ги свързва 18-месечен брак, за да се отдаде на Гигс.