Той получава близо 120 хиляди лири на седмица за работата си в Манчестър Сити... по всичко личи обаче, че Марио Балотели иска да започне и нова кариера, пише Daily Mail.

Темпераментният нападател бил заснет от папараците да излиза от апартамента си в Ибиса, Испания, само по чифт лилави слипове. Италианският национал можел да мине за модел на Калвин Клайн, твърди изданието.

Балотли никога не е показвал свенливост, но все пак сложил едни бели бермуди преди да напусне апартамента си.

По-късно пък Балотели предприел следващата стъпка към кариерата си на модел на бельо, след като сложил нещо по-модерно от лилавите слипове – чифт черни боксерки на Емпорио Армани, като онези на Дейвид Бекъм.

Вече пременен, Балотели бил готов да се смеси с тълпата, и по-специално с девойките на плажа, които пък нямали търпение да си общуват със звездата. Футболистът безпроблемно сменял дамските компании.

Италианецът бил забелязан да разговаря с руса, надарена красавица, която не спирала да си играе с косата, докато Балотели си говорил с нея. Въпреки че дамата изглеждала доста добре в червения си оскъден бански, играчът на Манчестър Сити не се задържал твърде дълго при нея и минал нататък при друга група девойки.

СНИМКИ - ТУК!