Ашли Коул продължава да търси своята сродна душа, след развода си с Черил. Певицата вече смени няколко официални гаджета, преди футболистът да намери по-сериозна връзка. Като че ли новата любима в живота на Ашли ще се задържи малко по-дълго, твърди „Дейли Стар“.

Коул и последната му приятелка – Ана Кели – се показаха заедно в нощния клуб „Мейфеър“ през уикенда. Пищната брюнетка публикува снимка на двамата от заведението, а очевидци разказват, че двамата са били непрекъснато вкопчени един в друг, и не са се притеснявали да се целуват страстно пред публика.

СНИМКА

Ана е фотомодел за повечето популярни мъжки списания на Острова, а отскоро участва в риалити шоу по MTV - The Valleys – където също не и се налага да се показва много облечена.

31-годишната брюнетка и Ашли Коул се виждат вече седмици наред, пише още „Дейли Стар“, но засега са пазили от чужди погледи своята връзка.

Въпреки че двойката била пазена от няколко бодигарда, и се намирала във ВИП зоната на клуб „Мейфеър“, Ашли и Ана открито демонстрирали близостта си, видно за всеки, а след това госпожица Кели публикува и снимка в Twitter, за да се похвали с новия си мъж.

Ана Кели има син, а освен, че сама позира, е и собственик на агенция за модели в Кардиф.