Контузеният Джон Тери позира по време на рехабилитация, носейки единствено оскъдни бели слипове в странна снимка, която сам публикува чрез апликацията Instagram.

Звездата на Челси трябваше да остане на лечение в Лондон, докато съотборниците му са я Япония, където взимат участие в Световното клубно първенство.

Вчера сутрин Тери бе включил телевизора, за да гледа полуфиналния мач срещу Монтерей, докато в същото време получаваше масаж от френския физиотерапевт на клуба Тиери Лорен на тренировъчния комплекс в Кобъм.

Гащите на Тери обаче се оказаха късметлийски за Челси, тъй като „сините“ победиха Монтерей с 3:1, благодарение на голове на Фернандо Торес и Хуан Мата.

Странната снимка на Тери е поредната, която той публикува на страницата си в Instagram, след като откри апликацията през миналия месец. 32-годишният футболист даде на феновете да надникнат в семейния му живот със съпругата Тони и децата Джорджи и Съмър, а тази седмица публикува и снимка с бившия си съотборник Дидие Дрогба.

Котдивоарецът тренира с Челси по време на почивката в китайското първенство, а Тери бе щастлив да види отново голаджията. „Днес съм щастлив. Нашият герой е тук. Дидие Дрогба“, написа защитникът.

Вижте снимката на Тери по гащи ТУК!