Бившият защитник на Манчестър Юнайтед Гари Невил никога не е крил омразата си към „вечния враг“ на „червените дяволи“ - Ливърпул. Още по времето, когато все още бе активен футболист, Невил си позволи да заяви: „Не мога да понасям Ливърпул, не мога да понасям хората там, не мога да понасям нищо свързано с тях.“

Мнозина обаче ще останат изненадани от факта, че потеклото на Невил е не от къде да е, а именно от... Ливърпул. Това стана ясно по време на предаването A League of their Own по телевизия Sky Onе, където Невил бе разкрит.

Водещият на шоуто Джеймс Кордън изненада госта си, че човек от екипа му е бил натоварен със задачата да проследи детайлно родословното дърво на всеки гост, включително това и на Гари Невил. След края на импровизираното изследване станало ясно, че прапрабабата и прапрадядото на Невил са родени и израснали именно в Ливърпул.

Точно поради тази причина, водещият на предаването реши да изненада госта си Невил, като му подари фланелка на Ливърпул с номер 2 на гърба и неговото име.

ВИЖТЕ СНИМКА ОТ ШОУТО!