Идолът на почти всички английски момиченца Черил Коул направи доста скандално разкритие в интервю за новия брой на списание Glamour. Хубавицата споделя, че за първи път е правила секс на крехката възраст от 15 години.

„Бях на 15, когато загубих девствеността си, но накарах гаджето си да чака цели три месеца, така че наистина се гордея с това,” заяви съпругата на Ашли Коул.

За сметка на това, Черил твърди, че никога през живота си не е правила секс за една нощ. „Мисълта за интимност с някой, когото не познавам добре, направо ме побърква. Мисля, че мъжете трябва да си печелят правото на интимност,” казва тя.

Запитана дали понякога не съжалява, че се е омъжила само на 23, тя отговаря: „Не, всички жени в семейството ми са сторили същото. Преди да срещна Ашли, имах само три по-продължителни връзки. Малко съм старомодна и ми харесва, че на 33 вече ще имам десетгодишен брак зад гърба си”.

Въпреки това, брюнетката признава, че някой ден „може да се изкуши и да изневери”. Черил споделя още, че след изневярата на Ашли, дори семейството й в един момент е започнало да се съмнява, че връзката им ще издържи. „Роднините ми обичат Ашли, но в един етап на скандала дори те смятаха, че разривът е неминуем,” обяснява госпожа Коул.