Неочакван обрат може да вземат преговорите за бразилската суперзвезда Роналдиньо. Най-настоятелният отбор за подписа на Рони, Манчестър Сити, е на път да се откаже от играча на Барселона, защото е...дебел.

„Кариоката” бе сниман по време на благотворителен мач във Венецуела, а снимките показват, че Рони сякаш е скрил топка под блузата си, разкрива The Sun.

Фотосите са шокирали мениджърът на Сити Марк Хюз и ръководителите на клуба, които обмислят да оттеглят офертата си за играча на Барса.

В последните дни близки до Роналдиньо заявиха, че той най-сетне се е съгласил да играе в Премиършип. След като физическото му състояние бе разкрито обаче, не е ясно, дали Рони ще си намери отбор в Англия.

Самият футболист каза, че просто иска да играе, след като пропусна последните два месеца от сезона, заради контузия. Поредният удар по реномето му пък бе желанието на новия старши треньор на Барса Хосеп Гуардиола да се отърве от него.

„Много неща се казаха около мен, но феновете на Барселона признават моята тежка работа и професионализъм”, заяви суперзвездата. „Всичко, което искам сега е да започна да играя възможно най-скоро – няма значение къде”.

„Искам да правя това, което обичам най-много. Това е да играя футбол”, допълни Роналдиньо.

Рони е опънал тениската по време на благотворителния мач