Нападателят на Манчестър Сити Робиньо за пореден път разкри, че амбициите на неговия клуб са много високи. Бразилецът смята, че „гражданите” след няколко години ще могат да се конкурират с най-големите по примера на Челси.

„Челси ми направи добра оферта през лятото, а и това е голям клуб, който трябва да бъде уважаван. Всеки играч иска да се състезава за този тим, но Манчестър Сити ми направи невероятно предложение и получих възможността да участвам този голям план”, сподели бразилецът.

„Сигурен съм, че не е далеч денят, в който ние ще сме преки съперници на клубовете като Челси. Ние сме много амбициозни, но много хора не оценяват това”, добави играчът.

„Може да не сме голям отбор все още, но нека не забравяме къде беше Челси преди няколко години. Можем да постигнем същото за толкова време. Манчестър Сити си постави високи цели, а с новите собственици можем да направим всичко”, добави Робиньо.

„Искаме да сме на върха, а защо не и да спечелим Шампионската лига един ден. Това е нашата основна цел”, добави играчът на Манчестър Сити.