Ръководството на Манчестър Сити направи истински подарък за най-верните си феновете, като пусна безобразно евтини за английските стандарти цени на билетите за историческия четвъртфинал в Купата на УЕФА срещу Хамбургер.

Двубоите с германците са първи на толкова високо ниво в евротурнирите, като първият мач е на 7 април, а на реваншът на Сити ъф Манчестър е на 16 април.

Гражданите обявиха цени от 5 паунда за възрастни и само 1 паунд за деца, за привържениците, които са подкрепяли тима в досегашните му срещи от турнира, като промоционалната оферта е валидна до 29 март, след което билетът скача на 10 паунда.

По този начин шефовете на Сити се опитват да напълнят стадиона, тъй като модерното съоръжение оставаше наполовина празно за досегашните срещи в Европа.

Изпълнителния президент на Манчестър Сити Гари Кук пък обяви, че от Хамбургер са отправили заявка, да бъдат отпуснати 6000 билета за германски фенове за реванша, но гражданите не са готови да отговорят положително на това запитване, тъй като това би било в ущърб на небесносините фенове.