Манчестър Сити си хареса наследник на Мартин Петров, чийто договор не бе подновен. Гражданите са отправили тлъста оферта към ЦСКА Москва за крилото на Милош Красич, но той отказва да играе в Англия, разкри агентът на Красич Марко Налетилич.

Желанието на сръбския национал е да играе в Ювентус, който е най-настоятелен в желанието си да го привлече, но бианконерите не разполагат с парите на Сити и това може да принуди руския тим да продаде халфа на Острова въпреки нежеланието му.

„В момента не съм в Русия или в Италия, но мога да потвърдя, че бях в Москва, за да преговарям около интереса на Ювентус”, каза Налетилич.

„Спорът е много прост. Има оферта от Манчестър Сити, който дава повече пари от Ювентус и от ЦСКА Москва предпочитат да го продадат на английския тим. Милош обаче не иска да отиде в Англия. Той иска да иде в Торино.”

„Не знам дали ще има нова среща, във всички случаи ситуацията не е лесна нито за Ювентус, нито дори за Манчестър Сити и като цяло играчът не може да бъде принуден да иде там, където не иска”, каза още агентът на Милош Красич.