Домакинът Блекпуул сътвори невероятен обрат над гостуващия Брадфорд Сити, след като изоставаше с 0:2 до 83-ата минута, за да победи с 3:2 в мач от седмия кръг на Лига 1. Иойн Дойл в 59-ата и Джак Пейн в 64-ата дадоха аванс на „петлите”, но с два гола на бившия халф на Ливърпул Джей Спиъринг в 84-ата и 87-ата минута Блекпуул изравни.

Така се стигна до 90 минута, когато Къртис Тилт сътвори пълния обрат на „Блуумфийлд Роуд”.

Дойл бе точен от дузпа в 59-ата минута, а шест по-късно Джак Пейн получи хубаво подаване и между двама бранители прокара топката, за да удвои аванса на Брадфорд.

Блекпуул наложи сериозен натиск, а в 83-ата минута домакините получиха дузпа, след като вратарят на Брадфорд О’Донъл връхлетя върху Нандуле. Капитанът Джей Спиъринг хладнокръвно изпрати топката в десния ъгъл и намали – 1:2.

В  86-ата минута Къртис Тилт бе съборен в наказателното поле и домакините получиха втора дузпа. Отново Спиъринг застана зад топката и пак прати кълбото вляво, но този път О’Донъл реагира и отклони. За съжаление на вратаря на Брадфорд тя се върна в халфа на „оранжевите” и той довкара, за да изравни – 2:2.

В 90-тата минута Ричард О’Донъл направи ужасяваща грешка, която доведе до пълния обрат за „мандарините”. Вратарят на О’Донъл трябваше да улови, но вместо това изпусна една топка, а там бе Тилт, който пред вратата нямаше как да не оформи крайния резултат – 3:2.