Щастлива ли е Виктория Бекъм, се запитаха на Острова. Въпреки бляскавия живот, дебелата банкова сметка, съпругът - мечта, трите деца и страхотна кариера, Пош Спайс не изглежда като най-радостната жена на света.

Таблоидите в Англия си поставиха за цел да открият снимка, на която певицата да е показала, че наистина е щастлива, но в крайна сметка не откриха такава. Всъщност фотосите, на които Виктория се усмихва, съвсем не са запечатани, на червения килим, а – напротив, когато певицата не очаква.

За съжаление, красивата съпруга на Дейвид Бекъм, до този момент не посмя да изрази публично чувствата си, а лицето й прикрива вътрешните й преживявания съвсем успешно. Леката загадъчна усмивка не разкрива много от истинските й усещания.

По всичко изглежда, че в момента, в който Виктория застане пред обективите, съвсем като по навик си придава безгрижната визия - на доволната съпруга, без да разкрива повече от себе си.

Въпреки че не го показва, Пош е много повече от онова, което се вижда по страниците на списанията, но според таблоидите, тя вече страда от синдрома на усмивката, от който са заплашени всички звезди.