Сагата около Морган Шнайдерлин продължава да тече с пълна сила, след като днес халфът на Саутхемптън писмено е поискал да бъде продаден. Освен това по време на днешната сутрешна тренировка в базата на „светците“ е избухнала свада между трима от водещите футболисти, като до момента няма потвърждение за тяхната самоличност.

Счита се, че най-вероятно френският национал стои в основата на спречкването, тъй като поведението му не се е харесало на голяма част от останалите футболисти. Вчера Шнайдерлин открито тръгна по стъпките на Деян Ловрен, който успя да си издейства трансфер в Ливърпул. Опорният полузащитник нападна остро ръководството на клуба чрез „Туитър“, след като оттам се противопоставиха на продажбата му в Тотнъм, където иначе играчът би се оказал отново под ръководството на Маурисио Почетино.

Президентът на „шпорите“ Даниел Леви е склонен да плати 20 милиона паунда за 24-годишния Шнайдерлин, но очевидно сумата не удовлетворява претенциите на Саутхемптън, който се раздели с голям брой основни футболисти като Рики Ламбърт, Адам Лалана и Люк Шоу.