Опорният полузащитник на Манчестър Юнайтед Морган Шнайдерлин разкри, че е имал сериозни очаквания за кариерата си след преминаването в английския гранд.

Френският национал се присъедини към „червените дяволи“ през лятото на 2015 година, като те платиха 25 милиона паунда на Саутхемптън за услугите му. В момента обаче 26-годишният играч не се наслаждава на най-добрия си период – Юнайтед отпадна последователно от Шампионската лига, Лига Европа, като се намира и извън топ 4 във Висшата лига.

„Когато дойдох в Манчестър Юнайтед, имах големи очаквания, разбира се. Исках да играя за титлата, да имам голяма роля още от самото начало“, призна си Шнайдерлин.

„Изиграх някои добри мачове, направих добра поредица, но конкуренцията е много жестока. Дори и да не играя през цялото време, аз се уча, искам да ставам по-добър и да показвам най-доброто“, добави играчът.

Шнайдерлин има 24 шампионатни мача за Юнайтед дотук през сезона, ала напоследък позагуби титулярното място. „Ние всички сме разочаровани, че не се борим за титлата, но във футбола нищо не е ясно. Ще се опитаме да завършим сезона по възможно най-сполучливия начин“, завърши полузащитникът.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS