Един от най-добрите нападатели във Висшата лига за всички времена Алън Шиърър смята, че нападателното дуо на Манчестър Юнайтед Карлос Тевес и Уейн Рууни ще донесе на „червените дяволи” титлата в Премиършип през новия сезон.

Бившият голмайстор на за Нюкасъл и английския национален отбор мисли, че Тевес и Рууни ще бъдат добре балансирана нападателна сила, а постоянството, което сър Алекс Фъргюсън показа, докато преследваше аржентинеца, ще му донесе само успех.

„В края на миналия сезон, когато Тевес бе под голямо напрежение, заради всичките скандали около него, той вкарваше много голове, от ляво, от дясно и от центъра на атаката. Може би, футболистът сам успя да спаси Уест Хем от изпадане. Това означава, че може да се концентрира, въпреки многото проблеми”, каза Шиърър.

„Карлос е точно това, от което Фъргюсън има нужда. Той е различен нападател от Уейн Рууни и двамата ще се допълват взаимно. Не са много високи, но стилът на Юнайтед не е с центрирания в наказателното поле на противника”, завърши Алън.