Ръководителят на английските рефери Кийт Хакет отрече слуховете, че Греъм Пол ще сложи край на кариерата си. След поредната порция критики, които елитният арбитър получи в двубоя между Челси и Манчестър Юнайтед, медиите на Острова предложиха открито, че той ще остави свирката след края на сезона тази неделя.

Въпреки това, Хакет вярва, че Пол ще продължи да ръководи срещи на най-високо ниво, а следващото му назначение е важен плеойф за влизане във Висшата лига.

Хакет, който е генерален мениджър на Организацията на професионалните съдии и определя нарядите на топ реферите, заяви: „Това са чисти спекулации. Чух от медиите, че Пол ще свири последния си мач в неделя. Но моят отговор е, че него го чакат плейофи и той вече има наряд. Освен всичко друго, той има договор с организацията и според него, трябва да ни уведоми предварително за подобно решение, а нямаме такова уведомление.”

Хакет добави: „Този мач в неделя няма да е последното му назначение, имам още много срещи за него, той е наш служител. Спекулации около него има вече цяла година.”