Спортният директор на Севиля Рамон Мончи сподели пред медиите мнението си, че новият мениджър на Тотнъм Хуанде Рамос ще заложи на Аарън Ленън за сметка на останалите играчи в нападението на „шпорите”. Шефът на андалусийския тим е работил дълги години заедно с Рамос, който вчера официално пое английския клуб.

„Ленън съответства точно на стила, който той обича – много е бърз и отговаря на начина, по който Рамос вижда играта. Хуанде обича нападателния стил, натиска на съперника и бързите контраатаки”, каза за Sunday Express Мончи.

"Когато сме се изправяли срещу „шпорите” в турнира за Купата на УЕФА се концентрирахме върху всички играчи, защото те разполагат с много класен тим. Ние разучихме Бербатов, Дефоу, Ленън, Кийн и Шимбонда и бяхме сигурни, че всеки от тях може да ни създаде много неприятности”, допълни още Мончи.

Спорният директор не пропусна да похвали и доскорошният си колега, като заяви, че с него Тотнъм ще се изкачи в таблицата на Премиършип: „Той знае какво точно трябва да направи и вече го доказа със Севиля, след като успя да вкара отбора в Шампионската лига.”