Много двубои в Англия бяха отложени през последните дни заради новия вариант на коронавируса. Изпълнителният директор на Милуол - Стив Кавана призова всички ръководни органи за разум и в никакъв случай да не се допуска отново да се играят двубои пред празни трибуни. 
 
„Притеснен съм от всичко, което се случва. Трябва да бъдем внимателни и да вземем нужните мерки срещу новия вариант на вируса, но не бива да се прибягва до крайности. Футболът без публика не е решение, вече веднъж изживяхме това. Предпочитам капацитетът да бъде ограничен, но футбол без зрители ми звучи доста крайна мярка. Клубовете от Чемпиъншип и по-долните дивизии разчитат много на приходите от билети и предупреждавам, че ако стадионите отново затворят врати, може някои отбори да фалират и да попаднат под администрация.
 
Не е редно непрекъснато да търпим финансови загуби, и ние трябва да се издържаме и съществуваме. Собствениците не са хора, които просто разполагат с безкрайни възможности и те също трябва да са на печалба.  Всеки отбор може да се справи по различен начин, дори и да играем пред по-малко фенове, но силно се надявам, че отново няма да гледаме мачове пред празни трибуни. Това ще бъде пагубно за голяма част от по-непретенциозните състави, които не разполагат с финансова мощ“, завърши Кавана.