Дейвид и Виктория Бекъм ще прекарат следващия уикенд заедно с премиер министъра на Великобритания Гордън Браун в неговата резиденция в Чекърс, в английската провинция.

Политик №1 на Острова и съпругата му Сара са отправили покана към звездното семейство да прекара три дни с тях в имението в Елсбъро.

Медиите в Англия тръбят, че семейство Браун се е сближило с Бекъмови по време на благотворителната кампания за набиране на средства за борба с опасната болест муковисцидовит.

Близък до фамилия Бекъм заяви: „Те не са точно приятели, но Браун има достатъчно време, което да им отдели. Сара работи по доста благотворителни проекти, и преди се е свързвала с Виктория за помощ. Двете се разбират добре, а Сара знае, че може да разчита на Виктория и Дейвид да дарят някоя вещ или да отделят от времето си за добра кауза, ако имат възможност. Те ще си прекарат страхотен уикенд в Чекърс.”

Госпожа Браун потвърди визитата, но не разкри никакви подробности, заради сигурността.

По-рано през годината, Дейвид Бекъм посети Гордън Браун в кабинета на „Даунинг Стрийт” в Лондон и двамата поговориха с часове.