Таблоидите на Острова разкриха причината, поради която приятелството между семействата Бекъм и Круз охладня. Според слуховете, една от причините за напрежението била, че благодарение на медийните си изяви и новата си модна линия Виктория е оставила в сянка си Кейти Холмс.

Допълнително напрежение се създаде и заради намерението на Пош Спайс да използва Седмицата на модата в Ню Йорк, за да рекламира модната си линия VDB. В същото време 29-годишната съпруга на Том Круз също ще покаже последната линия Holmes-Yang по време на Фешън седмицата.

„Времето не е подходящо. Виктория ще покаже моделите си на частни ревюта”, сподели човек от кухнята. Според информациите линията на Пош Спайс все още не е готова и затова ще бъде промотирана по-късно.

Официално от страна на Виктория Бекъм заявиха, че всичко е планирано предварително и въпреки нежеланието на певицата, сравнението между двете линии е неизбежно.

Други източници пък информират, че приятелството между двете семейства се е развалило, тъй като Виктория Бекъм не е пожелала да влезе в Сциентоложката църква.

Таблоидите информират, че Том Круз е засилил охраната около семейството си в Лос Анжелис, след като са били отправени две заплахи с антракс към офисите на църквата в САЩ.