Палавникът Джърмейн Дефоу не само обича секса, но явно и предпочита да го прави на места, различни от спалнята му. Английският таблоид News of the world публикува материал със снимка, според който футболистът на Тотнъм се наслаждава на ласките на млада дама в колата си. Нищо, че точно в този момент наблизо е имало и деца.

Играчът на „шпорите” рискува дори да попадне в затвора, заради секса в автомобила, което се счита за непристойно поведение на публично място.

Фотографът, спипал Дефоу заяви: „Той беше много нагъл!”

Любопитното е, че случката се разиграла само 24 часа преди важната среща на Тотнъм срещу Арсенал.

Преди време Джърмейн Дефоу бе свързан с 22-годишния модел Рокси Таунсенд, но изглежда в колата е било друго момиче. Автомобилът, в който играчът се наслаждавал на ласките на младата девойка, бил син модел на Тойота (Toyota RAV4).

„Все още беше светло и всеки преминаващ можеше да види това, което те са правили в колата. Те си поприказва само няколко минути, а след това момичето изчезна от погледа ми. След това се видя как главата й се движеше нагоре и надолу. После ми стана ясно какво правят. Той изглеждаше доволен от себе си”, сподели фотографът – очевидец.

Той разкри още, че докато девойката е правила орална любов на Дефоу, едно семейство е минало покрай колата. Случката се разиграва в 8.35 часа вечерта, но фоторепортерът е убеден, че е имало достатъчно светлина, за да стане ясно какво се случва в автомобила.

След това Дефоу излязъл от колата и тръгнал към дома, все едно нищо не се е случило. „Момичето седна в колата за още пет минути преди да замине разстроена”, сподели фотографът.