Партито по случай 30-я рожден ден на английската футболна звезда Ледли Кинг придоби епични размери, и се превърна в истински секс маратон, след като през хотелската стая на защитника преминаха 30 момичета за една нощ.

Кинг, с десетима от най-близките си приятели, отпразнува юбилея в лондонския хотел „Мейфеър”. След прилична почерпка в бара, дружките на футболиста връчили на 30 от най-хубавите момичета в заведението специални VIP гривнички в розов цвят – персонална покана за мезонета, нает в хотела.

„Първоначално всичко изглеждаше напълно нормално, момчетата вечеряха в хотела. Но след това просто откачиха. Двама охранители бяха поставени, за да допускат само момичетата с гривнички. Имаше поне 30 жени, които се качиха там,” разказва очевидец.

Апартаментът на Кинг струва 3000 паунда на нощ, но не е ясно колко пари е хвърлил играчът за отворения бар, зареден до горе с водка и шампанско. Купонът, стартирал в събота вечер, приключил чак в 18 часа на неделния ден.

Все пак Ледли Кинг този път използва свободното си време, за да гуляе, тъй като неговият Тотнъм е в почивка заради националните отбори, а този път бранителят не получи повиквателна за състава на Англия.